loading...

Beachkonfa: för dig som vill utvecklas som beachvolleyspelare samtidigt som du funderAR PÅ din tro och DIN syn på livet.

spela beachvolleyboll

Under Beachkonfan kommer du få mycket möjlighet till beachvolleyträning och oavsett om du är ny i sporten eller spelat många år så garanterar vi att du under Beachkonfan kommer att utvecklas i ditt spel.

Gemenskap

Beachkonfan är ett perfekt ställe för dig som vill lära känna nya kompisar som har samma intresse som du. Vi satsar på att alla som är med i Beachkonfan ska få plats i gruppen och att alla ska ha kul tillsammans.

växa i tro

Under Beachkonfan kommer vi ha lektioner om vad den kristna tron innebär och vi kommer tillsammans prata om Jesus och ämnen som kärlek, relationer, döden, personlig tro, vetenskap och mycket annat. 

Om du redan gått en konfirmation i en annan kyrka men tycker att Beachkonfa verkar som en fantastisk grej, så erbjuder vi Beachkonfa 2.0 som en form av fortsättningskonfa för att fortsätta växa i  sin tro på Jesus, lära sig om ledarskap, spela beach och träffa nya vänner!
Läs mer om Beachkonfa 2.0

Kolla på filmen för att se hur Beachkonfa kan vara och för att höra vad första årets konfirmander tycker om Beachkonfa: