Beachkonfa 2.0

Beachkonfa 2.0 är för dig som är konfirmerad, antingen genom Beachkonfa
eller vilken annan konfirmation som helst.

Vi vill erbjuda ungdomar att fortsätta lära sig mer om Jesus samtidigt som vi vill ge möjlighet att träna beachvolleyboll. Därför finns Beachkonfa 2.0, en typ av fortsättningskonfa med fokus på att ungdomar ska växa i sin tro på Jesus och och lära sig  hur man lever som en Jesu lärjunge, både i sanden och i resten av livet. 

Under Beachkonfa 2.0 så kommer man en andra gång gå igenom den vanliga konfaundervisningen, men förhoppningsvis kommer man med ett vanligt konfaår i ryggen kunna reflektera, ställa frågor och ta in undervisningen på nya sätt. Man kommer även ha egna lektioner med fokus på att fördjupas i kunskapen om Gud och det kristna livet, samt lektioner om ledarskap och hur vi leder andra människor till ett liv med Jesus. 
Man kommer även få möjlighet att prova på att vara hjälpledare genom att hjälpa till med olika saker baserat på gåvor och intresse. Det kan vara att hjälpa till att hålla i lekar, vara med i diskussionsgrupp med beachkonfirmanderna, hjälpa till att leda lovsång, dela med sig av sin tro på en andakt, hjälpa till i köket, vara med och städa, fixa med tekniken eller något annat man vill hjälpa till med. 

Allt detta samtidigt som man får spela massa beachvolleyboll, lära känna nya vänner och hänga med Jesus!

Info och anmälan

Anmälan samt info om kostnad och datum m.m kommer läggas upp inom kort. Om du är intresserad av att anmäla dig eller har frågor så kontakta gärna oss!