Vad är beachkonfa?

konfirmation

Konfirmation är idag ett arbete som olika kristna församlingar bedriver för att lära ungdomar om vad den kristna tron kan innebära i många olika former och vi vill erbjuda Beachkonfa för dig som är född 2003 eller 2004!

Beachkonfa

Beachkonfa är den konfirmation som bedrivs av församlingen BeachChurch, www.beachchurch.se
Konfirmation är en period i ditt liv då du får för chans att stanna upp, fundera och samtala om frågor och ämnen som rör livet och den kristna tron. Att göra dett tillsammans med andra och samtidigt få träna och spela beachvolleyboll - det är BeachKonfa!
Du kan vara nybörjare på beach eller spelat riktigt mycket - alla är lika välkomna:

Vi har försökt samla riktigt duktiga beachvolleycoacher och konfaledare för att ge dig oförglömliga minnen från Beachkonfan. Vår ansvarige ledare Viktor Bermeus har dessutom en massa galna upptåg i bakfickan som han vill ta er med på. Viktor är också taggad att tillsammans med de andra ledarna få dela varför han tror på Gud. Dessutom älskar han beachvolleyboll!

Datum, plats och upplägg

2018
7 - 9/12      Falköping - Beachhallen
2019
11-13/1    Falköping - Beachhallen
1-3/3         Falköping - Beachhallen
29/5-2/6  Falköping -Beachhallen
30/6-7/7  Bödagårdens camping, Böda - Öland

I Falköping träffas vi på fredagskvällen i  beachhallen, där det blir ett beachpass + ett konfapass samt lite nattbeach innan vi tar oss till boendet som är i samma område. Vi sover i "sovsalar" med sängar! Efter frukost är det beachpass + ett konfapass i hallen. Lunchen serveras i caféet i hallen. Eftermiddag är i sanden och på kvällen är det middag och kvällsprogram av olika slag. Söndag fm, träning och konfapass. Därefter lunch och spel, avslutning och hemfärd. Sista helgen i Falköping är likartat, men programmet innehåller tre heldagar istället  för en.
Veckan på Böda innehåller liknande program. På Bödagården bor vi i ett nyrenoverat vandrarhem, 3-4 personer i varje rum. Söndag den 7 juli är en konfirmationshögtid.

Kostnad

Kostnaden är 8850 kr (efter 2018-09-30; 9850 kr) för mat, logi, träning,  undervisning, konfamaterial, träningslinne och bibel. Endast resor tillkommer. Anmälan sker på http://dinkurs.se/53886.
Anmälningsavgift är 500 kr på bankgiro: 539-2808 eller Swish; 123 48038 21Resterande betalas senast 2018-11-30 eller uppdelat på fem tillfällen.
Vi kan erbjuda rabatt om målsman/män tecknar sig för kyrkoavgiften till Stödföreningen Beachchurch,
En målsmans kyrkoavgift innebär rabatt på -2000 kr, två kyrkoavgifter -4000 kr.
Mer information om kyrkoavgiften på www.beachchurch.se "Ge en gåva", skall vara inne senast 31/10 för att vara giltig!
Ekonomin ska inte hindra någon från att gå, skulle avgiften vara ett problem, så kontakta oss.